Starter weekenden den 8-9/11 og weekenden den 15-16/11 derefter fra den 18/11 til mandag den 23/12-19.
Ved bestilling af julemenu har man bordet fra kl. 11.30 - 16.30 & fra 18:00 - 23:00Onsdag til lørdag serveres julemenuerne fra kl. 18.00 til 23.00.
Julemenu I
(min. 2 personer og 4 serveringer)
Gammeldags modnet Julesild, Karrysild
4 slags kapers - 2 slags fedt
4 slags kapers - 2 slags fedt
Vesterhavs Rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron
Hjemmelavet remoulade - citron
Islandsk Gravad laks
Husets sennepsauce - sirup - rugbrøds crumble
Husets sennepsauce - sirup - rugbrøds crumble
Ribbensteg
Hjemmelavet julerødkål - juleglace
Hjemmelavet julerødkål - juleglace
Julemedister
Grønkål vendt i estragon - appelsin/kanel - saltet nødder
Grønkål vendt i estragon - appelsin/kanel - saltet nødder
Gammeltorvs Andesalat
Confiteret and - Kantareller - æbler i citron - honning
Confiteret and - Kantareller - æbler i citron - honning
Ris a’la mande
Bourbon vanilje - karamelliseret mandler - kirsebær sauce
Bourbon vanilje - karamelliseret mandler - kirsebær sauce
465 ,- per person
Julemenu II
(min. 2 personer og 5 serveringer)
Gammeldags modnet Julesild, Karrysild, Stegt sild
4 slags kapers - 2 slags fedt
4 slags kapers - 2 slags fedt
Vesterhavs Rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron
Hjemmelavet remoulade - citron
Røget ål
Lun røræg
Lun røræg
Islandsk Gravad laks
Husets sennepssauce - sirup - rugbrøds crumble
Husets sennepssauce - sirup - rugbrøds crumble
Ribbensteg
Hjemmelavet julerødkål - juleglace
Hjemmelavet julerødkål - juleglace
Julemedister
Grønkål vendt i estragon - appelsin/kanel saltet nødder -
Grønkål vendt i estragon - appelsin/kanel saltet nødder -
Gammeltorvs Andesalat
Confiteret and - kantareller - æbler i citron - honning
Confiteret and - kantareller - æbler i citron - honning
Dansk brie fra Ostebørsen
Kompot - vores kiks
Kompot - vores kiks
Ris a’la mande
Bourbon vanilje - karamelliseret mandler - kirsebær sauce
Bourbon vanilje - karamelliseret mandler - kirsebær sauce