Vores køkken laver alt fra bunden, og der er rift om bordene, så bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at få plads.

”Det er alt det, man er vant til at spise, bare bedre end nogensinde”

Café Gammeltorv er en dansk frokostrestaurant i hjertet af det gamle København, skønt beliggende i den historiske kælder under Gammel Torv 20. Vores køkken laver alt fra bunden, og der er rift om bordene, så bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at få plads.

HUSET MED DET GRØNNE TRÆ

Frokostrestaurant i 100 år

Gammeltorv er Københavns ældste torv, med øltapperi og udskænkning siden 1671. I 1902 slog Cafe Gammel Torv for første gang døren op for de madglade københavnere – knap 40 år efter skrev Kelvin Lindemann romanen ’Huset med det grønne træ’, om en familie, der boede i ejendommen. Dengang stod der et stort træ ved indgangen til restauranten, navnet har hængt ved lige siden. Restauranten er i dag holdt med stor respekt for de oprindelige rammer, og menuen kredser stadig om de bedste traditioner for godt dansk smørrebrød, ledsaget af skummende fadøl og snaps.

DANSK MAD når det er bedst

Klassikere lavet fra bunden

Café Gammeltorvs byder på alle de danske frokost klassikere, som vores kok komponerer helt fra bunden, af de bedste råvarer. Prøv fx vores gammeldags modnede karrysild med 4 slags kapers, rødspættefilet med hjemmelavet remoulade eller den klassiske tatar, der selvfølgelig er lavet af frisk hakket økologiske kød.

Fest når det er bedst

Store som små selskaber

Café Gammeltorvs byder på alle de danske frokost klassikere, som vores kok komponerer helt fra bunden, af de bedste råvarer. Prøv fx vores gammeldags modnede karrysild med 4 slags kapers, rødspættefilet med hjemmelavet remoulade eller den klassiske tatar, der selvfølgelig er lavet af frisk hakket økologiske kød. Du kan sammensætte din egen fest som du vil, eller vælge vores sammensatte frokostanretning. Dine gæster vil elske det gode hjemmelavet der bliver serveret.

Frokost København

Øl og akvavit

Haps, haps, haps – over 45 snaps

Kælderkolde øl og over 45 forskellige krydder- og sæsonsnapse serveret fra frost eller ved stuetemperatur. Nyd din klassiske danske frokost med drikkevarer af højeste kvalitet og kaffe brygget med omhu.

Perfekte rammer - Godt selskab

Hold dit selskab på Cafe Gammel Torv – huset med det grønne træ. Fødselsdag, bryllup, jubilæum eller bare gode venner i festligt lag – vi står klar til at skabe de perfekte rammer med det gode danske smørrebrødskøkken i historiske lokaler.