Julen på Gammeltorv

Julen går i gang fra mandag den 14/11

A la carten serveres søndag til mandag fra 11:30 til 14:00 og fra 14:15 til 16:45

Juleanretningerne serveres hver dag fra 11:30 til 16:45
og om aftenen torsdag-lørdag fra 18:00 til 23:45

Ønsker man at holde sin julefrokost en anden aften, så kontakt os

Juleanretning I

Pris per person 525,-

8 retter 4 serveringer skal bestilles af alle ved bordet

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier 

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

Sprødstegt rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder 

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet surt – glace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Juleanretning II

Pris per person 625,-

11 retter 5 serveringer skal bestilles af alle ved bordet

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet surt – glace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med and

Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Brie

Kompot – kiks

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 - 26/12 samt den 31/12 - 12/1.