Ønsker man at holde sin julefrokost en anden aften, så kontakt os
8 retter 4 serveringer skal bestilles af alle ved bordet
Appelsin – kanel – Grand Marnier
Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg
Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder
Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug
Hjemmelavet surt – glace
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder
Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt
Karamelliserede mandler – kirsebær sauce
11 retter 5 serveringer skal bestilles af alle ved bordet
Appelsin – kanel – Grand Marnier
Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg
Urter – sennep – lage – bløde løg
Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder
Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug
Lun røræg – purløg
Hjemmelavet surt – glace
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder
Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt
Kompot – kiks
Karamelliserede mandler – kirsebær sauce