Julen 2023

Vi starter tirsdag den 14/11-2023

A la carten serveres søndag til torsdag fra 11:30 til 14:00 og fra 14:15 til 16:45

Juleanretningerne serveres hver dag fra 11:30 til 16:45 
og om aftenen torsdag-lørdag fra 18:30 til 23:45

Ønsker man at holde sin julefrokost – min 20 cov. – en anden aften, så kontakt os.

Frokost København

Alt godt fra havet

Lun stegt sild

Rodfrugter – sennep – lage – bløde løg – kapers

119,-

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

118,-

Marineret sild

Ægge/kartoffelcreme – kapers – løg – karse

115,-

Karrysild

Skum – smilende æg – selleri – kapers – løg

115,-

Sprødstegt rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – dild

148,-

Sprødstegt rødspættefilet

Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild

168,-

Stjerneskud

Hvidvins dampet – sprødstegt rødspættefilet – syltet skorzonerrødder – håndpillede rejer – citronmayonnaise – dressing

189,-

Røget ål

Lun røræg – masser af purløg

195,-

Røget laks fra Vestfjord

Lun røræg – ristet hjemmebagt surdejs brød

149,-

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – syltet fennikel – sprød rug

149,-

Smørrebrød – anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord/Ekstra brød 10.-

Alt godt fra landjorden

Roastbeef

Hjemmelavet remoulade – ristede løg

130,-

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – surt – glace

149,-

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost karamelliserede løg – valnødder

140,-

Tartelet med and

Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

149,-

Husets lune leverpostej

Portvins marineret kantareller – bacon – stikkelsbær kompot

129,-

Pariserbøf *Suså kød*

Pickles – løg – peberrod – kapers – æggeblomme – rødbeder 

182,-

Rørt tatar *Suså kød*

Braadstad XO-cognac – æggeblomme – pickles – løg – peberrod

180,-

Gammel ost

Fedt – løg – sky – A.H. Riise rum

110,-

Sønderjysk blå*Unika ost*

Æggeblomme – løg – sylt

110,-

Brie

Kompot – kiks

99,-

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

109,-

 Dagens udvalg af vegetar stykker spørg tjeneren

Med omtanke for dyrvelfærd anvender vi en slagter der har dyrvelfærds mærket

 

Smørrebrød – anretninger kan ikke deles

Én samlet regning pr. bord/Ekstra brød 10.-

Menuen til Julefroksten 2023

Juleanretning I

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier 

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

Sprødstegt rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder 

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål –  surt – glace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

575,-

Juleanretning II

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet skorzonerrødder

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål –  surt – glace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med and

Bagt – confiteret – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Brie

Kompot – kiks

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

695,-

Små ændringer kan forekomme

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 - 26/12 samt den 31/12 - 12/1.