Julens menu 2021

A la carte serveres mandag til torsdag fra 11.30 – 17.00 & søndag fra 12.00 – 17.00 

Julemenuer serveres torsdag til lørdag fra 18.00 – 23.45
(køkkenet lukker kl. 16.00-18.00 og 20.30)

Alt godt fra havet

Lun stegt sild - 99,-

Rodfrugter – sennep – lage – bløde løg – kapers

Julesild - 99,-

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Marineret sild - 99,-

Ægge/kartoffelcreme – kapers – løg – karse

Karrysild - 99,-

Karrysild Skum – smilende æg – selleri – kapers – løg

Sprødstegt rødspættefilet - 135,-

Hjemmelavet remoulade – citron – dild

Sprødstegt rødspættefilet - 147,-

Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild

Stjerneskud - 175,-

Hvidvins dampet – sprødstegt rødspættefilet – syltet asparges – håndpillede rejer – citronmayonnaise – dressing

Røget ål - 185,-

lun røræg – purløg

Røget laks fra Vestfjord - 145,-

Lun røræg – ristet hjemmebagte surdejsbrød

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks - 145,-

Senneps creme – syltet fennikel – sprød rug

Alt godt fra landjorden

Roastbeef - 129,-

Remoulade – peberrod – ristet løg      

Ribbensteg - 135,-

Julerødkål – agurkesalat – glace

Medister - 129,-

Grønkål vendt i kærnemælk-rygeost karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med and - 139,-

Bagt – rillette – bryst råsyltet tranebær – sprødt

Husets lune leverpostej - 129,-

Smørristede kantareller – bacon – stikkelsbær kompot

Pariserbøf *Suså kød* - 160,-

Pickles – løg – peberrod – kapers – æggeblomme – rødbeder – rødpeber

Rørt tatar *Suså kød* - 149,-

Braadstad XO-cognac – æggeblomme – pickles -løg – peberrod

Gammel ost - 99,-

Fedt – løg – sky – A.H. Riise rum

Sønderjysk blå*Unika ost* - 99,-

Løg – æggeblomme – sylt

Brie - 90,-

Kompot – kiks

Ris a’la mande - 95,-

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Dagens udvalg af vegetar stykker: spørg tjeneren

Smørrebrød
Anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord Ekstra brød 10.-

Julemenu 1

Pris per person 495,-

8 retter 4 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier 

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

Sprødstegt rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – juleglace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Julemenu 2

Pris per person 595,-

11 retter 5 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg

Sprødstegt rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – glace

Medister

Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Brie

Kompot – vores kiks

Ris a’la mande

Karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 - 26/12 samt den 31/12 - 11/1.