Julens menu 2020

A la carte serveres man-tors fra 11:30-16:30 og søndag 12-16:30

Alt godt fra havet

Lun stegt sild - 95,-

sennep – urter – lage – bløde løg

Julesild - 89,-

appelsin – kanel – Grand Marnier

Marineret sild -89,-

karrysalat – kapers – løg

Karrysild - 95,-

skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

Vesterhavs Rødspættefilet - 128,-

hjemmelavet remoulade – citron – syltet asparges

Vesterhavs Rødspættefilet - 145,-

håndpillede rejer – citronmayonnaise

Stjerneskud - 169,-

dampet – friteret rødspættefilet håndpillede rejer – dressing – citronmayonnaise

Røget ål - 169,-

lun røræg – purløg

Røget laks - 145,-

lun røræg – urter

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks - 129,-

senneps creme – syltet fennikel – sprød rug

Alt godt fra landjorden

Roastbeef - 110,-

remoulade – peberrod – ristet løg      

Ribbensteg - 125,-

julerødkål – agurkesalat – glace

Medister - 119,-

grønkål/spinat vendt i kærnemælk-rygeost karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med and - 125,-

bagt – rillette – bryst råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Lun leverpostej - 105,-

bacon – champignon – surt

Lune frikadeller - 99,-

julerødkål – agurkesalat

Pariserbøf - 155,-

klassisk garniture – æggeblomme

Gammel ost - 98,-

fedt – løg – sky- A.H. Riise rum

Sønderjysk blå - 98,-

løg – æggeblomme – kompot

Brie - 85,-

kompot – kiks

Ris a’la mande - 89,-

karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Dagens udvalg af vegetar stykker: spørg tjeneren

Smørrebrød
Anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord Ekstra brød 10.-

Serveres mandag – søndag 11:30 – 16:30 & onsdag – lørdag fra 17:30 – 22:00

Julemenu 1

Pris per person 495,-

8 retter 4 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier 

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – juleglace

Medister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Julemenu 2

Pris per person 595,-

11 retter 5 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg 

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – glace

Julemedister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Brie

Kompot – vores kiks

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 (vi lukker d. 23/12 kl. 16) og åbner først op tirsdag den 05/01-21.

Kontakt

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: rest@husetmeddetgroennetrae.dk
CVR: 39684098

Åbningstider

Mandag/tirsdag 11:30-17:00

Onsdag/lørdag 11:30-22:00

Søndag 12:00-17:00

Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed