Julens menu 2021

A la carte serveres man-tors fra 11:30-16:30 og søndag 12-16:30

Alt godt fra havet

Lun stegt sild - 95,-

sennep – urter – lage – bløde løg

Julesild - 89,-

appelsin – kanel – Grand Marnier

Marineret sild -89,-

karrysalat – kapers – løg

Karrysild - 95,-

skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

Vesterhavs Rødspættefilet - 128,-

hjemmelavet remoulade – citron – syltet asparges

Vesterhavs Rødspættefilet - 145,-

håndpillede rejer – citronmayonnaise

Stjerneskud - 169,-

dampet – friteret rødspættefilet håndpillede rejer – dressing – citronmayonnaise

Røget ål - 169,-

lun røræg – purløg

Røget laks - 145,-

lun røræg – urter

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks - 129,-

senneps creme – syltet fennikel – sprød rug

Alt godt fra landjorden

Roastbeef - 110,-

remoulade – peberrod – ristet løg      

Ribbensteg - 125,-

julerødkål – agurkesalat – glace

Medister - 119,-

grønkål/spinat vendt i kærnemælk-rygeost karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med and - 125,-

bagt – rillette – bryst råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Lun leverpostej - 105,-

bacon – champignon – surt

Lune frikadeller - 99,-

julerødkål – agurkesalat

Pariserbøf - 155,-

klassisk garniture – æggeblomme

Gammel ost - 98,-

fedt – løg – sky- A.H. Riise rum

Sønderjysk blå - 98,-

løg – æggeblomme – kompot

Brie - 85,-

kompot – kiks

Ris a’la mande - 89,-

karamelliserede mandler – kirsebær sauce

Dagens udvalg af vegetar stykker: spørg tjeneren

Smørrebrød
Anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord Ekstra brød 10.-

Serveres mandag – søndag 11:30 – 16:30 & onsdag – lørdag fra 17:30 – 22:00

Julemenu 1

Pris per person 495,-

8 retter 4 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier 

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg
– til begge sild serveres der 2 slags fedt

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – juleglace

Julemedister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Julemenu 2

Pris per person 595,-

11 retter 5 serveringer – bestilles af alle

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg 

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg
– til alle sild serveres der 2 slags fedt

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – glace

Julemedister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprødt

Brie

Kompot – vores kiks

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 (vi lukker d. 23/12 kl. 16) og åbner først op tirsdag den 05/01-21.