Julemenu 2020

Menu 1

Pris per person 495,-

8 retter 4 serveringer

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier – 2 slags fedt

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg – 2 slags fedt

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – juleglace

Julemedister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Menu 2

Pris per person 595,-

11 retter 5 serveringer

Julesild

Appelsin – kanel – Grand Marnier – 2 slags fedt

Karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg – 2 slags fedt

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg – 2 slags fedt

Vesterhavs Rødspættefilet

Hjemmelavet remoulade – citron – hvidvins syltet asparges

Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

Senneps creme – kommensirup – syltet fennikel – sprød rug

Røget ål

Lun røræg – purløg

Ribbensteg

Hjemmelavet julerødkål – juleglace

Julemedister

Grønkål/spinat vendt i kærnemælk/rygeost – karamelliserede løg – valnødder

Tartelet med variation af and

Bagt – rillette – bryst – råsyltet tranebær – sprøde sveske chips

Brie

Kompot – vores kiks

Ris a’la mande

Karamelliseret mandler – kirsebær sauce

Obs. Vi holder Julelukket fra den 24/12 (vi lukker d. 23/12 kl. 16) og åbner først op tirsdag den 05/01-21.

Kontakt

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: rest@husetmeddetgroennetrae.dk
CVR: 39684098

Åbningstider

Mandag til lørdag:
Kl. 11.30 – 17.00

Hver søndag 12.00-16.00


(Køkkenet lukker kl 16.00 alle dage)

Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed