Alt godt fra havet

Røget sild med æggeblomme

Kapers støv – stegte løg – fennikel

99,-

Lun stegt sild

Urter – lage – sennep – 4 slags kapers

89,-

Gammeldags modnede kryddersild

Æble/løg creme – 4 slags kapers

89,-

Gammeldags modnede orange sild

Orange – allehånde – 4 slags kapers

89,-

Gammeldags modnede marineret sild

Karrysalat – 4 slags kapers – løg

 89,-

Gammeldags modnede karrysild

Æbler – smilende æg – 4 slags kapers

89,-

Sildeanretning 3 slags sild

Kokkens valg af vores gammeldags modnede sild

170,-

Håndpillede rejer

Citronmayonnaise – lyst brød

140,-

Æg og håndpillede rejer

Citronmayonnaise

119,-

Rødspættefilet

Remoulade – citron

128,-

Rødspættefilet

Håndpillede rejer – citronmayonnaise

145,-

Stjerneskud

Hvidvinsdampet – friteret rødspættefilet – dressing – håndpillede rejer – citronmayonnaise – lyst brød

169,-

Røget ål

Lun røræg  – purløg

169,-

Islandsk røget laks

Lun røræg – lyst brød

145,-

Smørrebrød – anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord/Ekstra brød 10.-

Alt godt fra landjorden

Røget kartoffelmad

Husets hønsesalat – nødder – bacon

119,-

Kartoffelmad

Nye danske – mayonnaise – rå/ristet løg – bacon

109,-

Husets hønsesalat

Bacon – sprødt kyllingeskind – ristet lyst brød

 114,-

Mørbradbøf fra frilandsgris

Svampesauce – agurkesalat

129,-

Mørbradbøf fra frilandsgris

Bløde løg – bacon – agurkesalat

124,-

Husets lune leverpostej

Bacon – champignon – surt

99,-

Lune frikadeller

Rødkål – agurkesalat

99,-

Stegt kalvelever

Bløde løg – bacon – agurkesalat

125,-

Roastbeef

Remoulade – peberrod – ristet løg – agurkesalat

110,-

Roastbeef

Bløde løg – spejlæg

115,-

Tatar

Klassisk garniture – æggeblomme

140,-

Rørt tatar

XO-cognac – æggeblomme – pickles – kapers – løg

145,-

Pariserbøf

Klassisk garniture – æggeblomme

155,-

Dansk bøf

Bløde løg – spejlæg – rødbeder           

150,-

Det gode fra haven

"Silden"

Syltede hvide asparges – æggesalat – 4 sl. kapers – 2 slags løg – dild

 95,-

Den grønne ”spætte”

Remoulade – citron – urter

 99,-

Danske tomater

Ristet rugbrød – mayonnaise – urter – jordskokkechips – rå løg – syltet løg – ”æggesnaps”

 95,-

Svampetoast

Svampe a la creme – jordskokkechips – rødvinseddike – ristet lyst brød

105,-

Avocado med koldt pocheret æg

Ristet rugbrød – citronmayonnaise – røget/stegte løg            

110,-

Ost & dessert

2 Unika oste

Romsyltet blommer – Møn kiks

105,-

Gammel ost

Fedt – løg – sky – rom        

98,-

Sønderjysk blå

Løg – æggeblomme – sylt

98,-

Camembert frit

Rom syltet solbær          

89,-

Rabarbertrifli

Hvidt chokoladeskum – knas

89,-

Anretninger

Anretning I

Pris per person 288,-

 

3 stykker 3 serveringer

Hvide asparges

med håndpillede rejer citronmayo, nye sprøde ærter, rugbrødschips samt tomater i dild og honning

Lynstegt tatar af frilandsokse

med syltede løg, estragon mayo, jordskokkechips og karse

2 slags Unika oste

med romsyltede blommer og møn kiks

Anretning II

Pris per person 299,-

6 retter 4 serveringer

(skal bestilles senest kl 15:00)

Karrysild

med smilede æg og 4 slags kapers

Rødspættefilet

med hjemmerørt remoulade og citron 

Røget laks

med urtecreme og rugbrødschips

Hønsesalat

serveret med bacon og sprødt kyllingeskind

Mørbradbøf af frilandsgris

med svampecreme og kalve glace.

Kokkens dessert

varierende tilbehør

Vores menuer kan naturligvis tilpasses alle gæster med allergi – vi har dog ikke mulighed for at lave specialdiæter.

Kontakt

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: rest@husetmeddetgroennetrae.dk
CVR: 39684098

Åbningstider

Mandag til lørdag:
Kl. 11.30 – 17.00

Hver søndag 12.00-16.00


(Køkkenet lukker kl 16.00 alle dage)

Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed