Alt godt fra havet

Gammeldags modnet marineret sild

Karry/ægge creme – 4 slags kapers – løg

89,-

Gammeldags modnet kryddersild

Æble/løg creme – 4 slags kapers – dild

89,-

Gammeldags modnet karrysild

Skum – smilende æg – 4 slags kapers – løg

95,-

Gammeldags modnet hyldeblomst sild

Hyldeblomst snaps – æggeblomme – mayonnaise

99,-

Lun stegt sild

Urter – sennep – lage – bløde løg

 95,-

Rugmels stegt saltsild

Sødlig kartoffelsalat – citron sirup – 4 slags kapers

99,-

Sildeanretning 3 slags sild

Kokkens valg af vores gammeldags modnede sild

170,-

Håndpillede rejer

Citronmayonnaise – hvidvins syltet asparges – lyst brød

144,-

Æg og håndpillede rejer

Citronmayonnaise – hvidvins syltet asparges – dild

125,-

Rødspættefilet

Remoulade – citron – dild – hvidvins syltet asparges

128,-

Rødspættefilet

Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild

145,-

Stjerneskud

Hvidvinsdampet – friteret rødspættefilet – dressing
håndpillede rejer – citronmayonnaise – lyst brød

169,-

Røget ål

Lun røræg  – purløg

169,-

Islandsk røget laks

Lun røræg – lyst brød

145,-

Smørrebrød – anretninger kan ikke deles Én samlet regning pr. bord/Ekstra brød 10.-

Alt godt fra landjorden

Røget kartoffelmad

Husets hønsesalat – ristede nødder – bacon – sprødt skind

119,-

Husets hønsesalat

Bacon – sprødt kyllingeskind – smørristet lyst brød

114,-

Mørbradbøf a la creme

Svampecreme – kantareller – glace – surt

129,-

Mørbradbøf

Bløde løg – bacon – agurkesalat

124,-

Husets lune leverpostej

Smørristet kantareller – bacon – champignon – surt

105,-

Dansk bøf

Bløde løg – spejlæg – HP sirup – rødbeder

150,-

Stegt kalvelever

Bløde løg – bacon – agurkesalat – syltet piment

134,-

Roastbeef

Remoulade – høvlet peberrod – ristet løg – agurkesalat

110,-

Roastbeef

Bløde løg – spejlæg – HP sirup – agurkesalat

115,-

Husets frikadeller

Rødkål – agurkesalat

99,-

Sprængt oksebryst

Flødepeberrod – bløde løg – stræk blommesennep

119,-

Tatar

Klassisk garniture – æggeblomme

140,-

Rørt tatar

XO-cognac – æggeblomme – pickles – kapers – løg

145,-

Pariserbøf

Klassisk garniture – æggeblomme

155,-

Det gode fra haven

Den grønne ”spætte”

Remoulade – citron – urter – hvidvins syltet asparges

99,-

Svampe toast

Smørristede kantareller – svampe creme – jordskokke chips
rødvinseddike

105,-

Rødbedetatar

Ristet rugbrød – jordskokker – rugbrødschips
hjemmerørt sennep – frisk høvlet peberrod

109,-

Avocado med koldt pocheret æg

Ristet rugbrød – citron mayonnaise – røget/stegte løg

110,-

Ost & dessert

2 Unika oste

Romsyltede blommer – møn maltkiks – chutney

105,-

Gammel ost

Fedt – løg – sky – A.H. Riise rom

98,-

Sønderjysk blå

Løg – æggeblomme – sylt

98,-

Camembert frit

Rom syltet solbær – chutney

95,-

Husets æblekage

Flødeskum – knas – ribs

89,-

Anretninger

Anretning I

Pris per person 299,-

 

3 stykker 3 serveringer

Stegt røget ål

med rødvinssyltede beder, hummermayo og æggesnaps

Lynstegt tatar eller rørt tatar

med estragon, jordskokkechips, 2 slags løg og frisk karse

2 slags Unika oste

med romsyltede blommer, chutney og maltkiks fra Møn

Anretning II

Pris per person 345,-

7 retter 4 serveringer

(skal bestilles senest kl 15:00)

Gammeldags modnede karrysild

med smilende æg og skum samt 4 slags kapers og løg

Lun stegt sild i lage

til begge sild serveres der 2 slags fedt

Rødspættefilet

med hjemmerørt remoulade og citron

Røget laks

med urtecreme og rugbrødschips

Mørbradbøf

med svampecreme og kalve glace

Hønsesalat

serveret med bacon
og sprødt kyllingeskind

Chokolade fondant

med saltkaramel og havtorngranité

Vores menuer kan naturligvis tilpasses alle gæster med allergi – vi har dog ikke mulighed for at lave specialdiæter.

Kontakt

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: rest@husetmeddetgroennetrae.dk
CVR: 39684098

Åbningstider

Mandag til lørdag:
Kl. 11.30 – 17.00

Hver søndag 12.00-16.00


(Køkkenet lukker kl 16.00 alle dage)

Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed