Skip to main content

Smørrebrød fra byens ældste torv

Gammeltorv er (som navnet også indikerer) det ældste eksisterende torv i København og vores lokalers historie går helt tilbage til 1600-tallet, hvor der var øltapperi og udskænkning. Restauranten er i dag stadig bevaret som en hyggelig tidslomme midt i København, hvor vi byder gæster velkommen indenfor i restauranten eller udenfor, med udsigt over torvet – når de henter deres takeaway hos os.

Smørrebrød som takeaway
Højtbelagt håndværk som takeaway.

Smørrebrød som takeaway

Hos Café Gammeltorv laver vi klassisk og æstetisk smørrebrød til alle gæster – også dem, der ønsker at tage deres højtbelagte anretninger med som takeaway. Vores smørrebrød er lavet på den helt gammeldags måde, hvor vi selv laver lagen til vores modnede sild, piller rejerne, rører mayonnaisen og hakker tataren. På denne måde giver vi vores gæster den mest autentiske oplevelse samtidig med, at vi med stolthed kan kalde os for smørrebrødskokke.

Vores smukke og historiske restaurant er utvivlsomt med til at give vores gæster en helhedsoplevelse, men vores rafinnerede og veltilberedte retter kan sagtens værne om historien om det gode håndværk og hjemmelavede smagsoplevelser, og derfor tilbyder vi nu også vores højtbelagte håndværk som takeaway.

BREDT UDVALG AF SMØRREBRØD som takeaway
Bredt udvalg af smørrebrød

Klassiske danske delikatesser

Hos Cafe Gammeltorv har vi et bredt udvalg af smørrebrød, der kan bestilles som takeaway eller nydes i vores restaurant, såvel som på pladserne ud mod Gammeltorv. Vores menu byder på alt fra delikatesser, der smager, som var det plukket direkte fra den danske muld til smørrebrød med ’alt godt fra havet’ på vores hjemmelavet rugbrød. Er man til førstnævnte danske klassikere, indeholder vores menukort nogle af favoritterne, i form af kartoffelmaden med nye danske kartofler, mørbradbøf af frilandsgris med enten svampesauce eller bacon og bløde løg, pariserbøf og to slags roastbeef med både remoulade, peberrod, ristede løg eller med bløde løg og spejlæg.

Vores hav-klassikere består i af vores forskellige hjemmelavede, modnede sild med forskellige slags kapers, røget laks fra Island, røget ål, håndpillede rejer, og rødspættefilet i klassisk forstand såvel som en del af et stjerneskud. Alle vores fisk kan selvfølgelig bestilles som takeaway, hvis du vil have fangsten med hjem.

BREDT UDVALG AF SMØRREBRØD som takeaway
Vin, portvin og bobler
Nemt smørrebrød

Forsvarligt pakket takeaway

Hos Café Gammeltorv sørger vi altid for, at vores gæster kommer på lidt af en smagsrejse, og får en æstetisk oplevelse, når de tager en bid af vores traditionelle højtbelagte smørrebrød.

Derfor pakker vi også dit smørrebrød så forsvarligt som muligt, så du kan opleve samme autentiske smag og æstetik, som når du spiser i vores restaurant. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, derfor anbefaler vi, at du håndterer kassen med din bestilling nænsomt og ikke tager din frokost med på cykeltur – eksempelvis gennem Københavns brostensgader. Skinner solen, kan du derfor med fordel, nyde din takeaway på det fine gamle torv, lige om hjørnet, med udsigt over Caristasbrønden, Københavns ældste springvand.

Vores takeaway skal altid bestilles på forhånd, da vi laver alt fra bunden og derfor kan opleve leveringstid, så alle vores gæster kan få helt frisk smørrebrød. Ønsker du en større bestilling til et selskab, kan du ringe til os, da vi ved større arrangementer kan opkræve et depositum. Læs mere under Godt at vide. Vi glæder os til at byde dig velkommen, hvad end det er til at sidde og nyde maden og drikkevarer i restauranten eller for afhente takeaway.

Headline

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 39684098

Åbningstider

Tirsdag til lørdag fra 11.30-17.00
Søndag 12.00 – 17.00

Køkkenet lukker kl. 16.00

Om Cafe Gl. Torv
Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed.