Skip to main content

Julefrokosten 2025

JULEN STARTER FREDAG DEN
14. NOVEMBER 2025

A la carte serveres - ikke fredag og lørdag
Mandag til torsdag 11:30 -14:00 eller 14:15 - 16:45
Søndag 12:00 - 14:00 eller 14:15 - 16:15

Juleanretningerne serveres:
Alle dage i frokosten fra 11:30 - 16:45 (søndag fra kl. 12:00)
Aften servering:  torsdag - lørdag aften fra 18:30 - 23:45


Anretning I

  • Gammeltorvs julesild

    Appelsin - kanel - Grand Marnier

  • Karrysild

    Skum - smilende æg - 4 slags kapers - løg

  • Sprødstegt rødspættefilet

    Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder

  • Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

    Senneps creme - kommensirup - syltet fennikel - sprød rug

  • Ribbensteg

    Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace

  • Julemedister

    Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder

  • Tartelet med variation af and

    Bagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt

  • Ris á la mande

    Karamelliserede mandler - kirsebær sauce

Pris 649,-


Anretning II

  • Gammeltorvs julesild

    Appelsin - kanel - Grand Marnier
  • Karrysild

    Skum - smilende æg - 4 slags kapers - løg

  • Lun stegt sild

    Urter - sennep - lage - bløde løg

  • Sprødstegt Rødspættefilet

    Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder

  • Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks

    Senneps creme - syltet fennikel - sprød rug

  • Røget ål

    Lun røræg – purløg

  • Ribbensteg

    Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace

  • Julemedister

    Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder

  • Tartelet med and

    Bagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt

  • Ris á la mande

    Karamelliserede mandler - kirsebær sauce

Pris 749,-

*Vi forbeholder os retten til mindre ændringer*


A la carte

Alt godt fra havet

  • Lun stegt sild
    129,-
    Rodfrugter – sennep – lage – bløde løg – kapers
  • Julesild
    125,-
    Appelsin - kanel - Grand Marnier
  • Karrysild
    125,-
    Skum - smilende æg - selleri - kapers - løg
  • Marineret sild
    125,-
    Æggesalat – kapers – safran syltet løg
  • Sprødstegt rødspættefilet
    159,-
    Hjemmelavet remoulade – citron – dild
  • Sprødstegt rødspættefilet
    178,-
    Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild
  • Stjerneskud
    195,-
    Hvidvins dampet – sprødstegt rødspættefilet – syltet skorzonerrødder – håndpillede rejer – citronmayonnaise – vores røde dressing – hjemmebagt surdejs brød
  • Røget ål
    205,-
    Lun røræg – masser af purløg
  • Røget færøsk laks
    174,-
    Lun røræg – ristet hjemmebagt surdejs brød
  • Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks
    165,-
    Senneps creme - syltet fennikel - sprød rug

Alt godt fra landjorden

  • Roastbeef
    144,-
    Remoulade - peberrod - ristet løg                              
  • Ribbensteg fra slagter Lund
    160,-
    Hjemmelavet julerødkål - surt - glace

  • Medister fra slagter Lund
    150,-
    Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - valnødder
  • Tartelet med and
    165,-
    Bagt - confiteret - bryst - råsyltede tranebær - sprødt
  • Husets lune leverpostej
    139,-
    Smørristet svampe  - bacon - stikkelsbær kompot
  • Pariserbøf *Suså kød*
    195,-
    Pickles - løg - peberrod - kapers - æggeblomme - rødbeder
  • Rørt tatar *Suså kød*
    180,-
    Braadstad XO-cognac - æggeblomme - pickles -løg - peberrod
  • Gammel ost
    120,-
    Fedt - løg - sky - A.H. Riise rum
  • Sønderjysk blå*Unika ost*
    120,-
    Løg - æggeblomme - sylt               
  • Brie
    115,-
    Kompot - kiks
  • Ris a’la mande
    115,-
    Karamelliserede mandler - kirsebær sauce

Smørrebrød – anretninger kan ikke deles. Én samlet regning pr. bord. Ekstra brød 15.-

Headline

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 39684098

Åbningstider

Onsdag til lørdag fra 11.30-17.00
Søndag 12.00 – 17.00

Køkkenet lukker kl. 16.00

Om Cafe Gl. Torv
Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed.