Julefrokosten 2025
JULEN STARTER FREDAG DEN
14. NOVEMBER 2025
14. NOVEMBER 2025
A la carte serveres - ikke fredag og lørdag
Mandag til torsdag 11:30 -14:00 eller 14:15 - 16:45
Søndag 12:00 - 14:00 eller 14:15 - 16:15
Juleanretningerne serveres:
Alle dage i frokosten fra 11:30 - 16:45 (søndag fra kl. 12:00)
Aften servering: torsdag - lørdag aften fra 18:30 - 23:45
Anretning I
-
Gammeltorvs julesild
Appelsin - kanel - Grand Marnier
-
Karrysild
Skum - smilende æg - 4 slags kapers - løg
-
Sprødstegt rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks
Senneps creme - kommensirup - syltet fennikel - sprød rug
-
Ribbensteg
Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace
-
Julemedister
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder
-
Tartelet med variation af and
Bagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt
-
Ris á la mande
Karamelliserede mandler - kirsebær sauce
Pris 649,-
Anretning II
-
Gammeltorvs julesild
Appelsin - kanel - Grand Marnier -
Karrysild
Skum - smilende æg - 4 slags kapers - løg
-
Lun stegt sild
Urter - sennep - lage - bløde løg
-
Sprødstegt Rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks
Senneps creme - syltet fennikel - sprød rug
-
Røget ål
Lun røræg – purløg
-
Ribbensteg
Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace
-
Julemedister
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder
-
Tartelet med and
Bagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt
-
Ris á la mande
Karamelliserede mandler - kirsebær sauce
Pris 749,-
*Vi forbeholder os retten til mindre ændringer*
A la carte
Alt godt fra havet
-
Lun stegt sild129,-Rodfrugter – sennep – lage – bløde løg – kapers
-
Julesild125,-Appelsin - kanel - Grand Marnier
-
Karrysild125,-Skum - smilende æg - selleri - kapers - løg
-
Marineret sild125,-Æggesalat – kapers – safran syltet løg
-
Sprødstegt rødspættefilet159,-Hjemmelavet remoulade – citron – dild
-
Sprødstegt rødspættefilet178,-Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild
-
Stjerneskud195,-Hvidvins dampet – sprødstegt rødspættefilet – syltet skorzonerrødder – håndpillede rejer – citronmayonnaise – vores røde dressing – hjemmebagt surdejs brød
-
Røget ål205,-Lun røræg – masser af purløg
-
Røget færøsk laks174,-Lun røræg – ristet hjemmebagt surdejs brød
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks165,-Senneps creme - syltet fennikel - sprød rug
Alt godt fra landjorden
-
Roastbeef144,-Remoulade - peberrod - ristet løg
-
Ribbensteg fra slagter Lund160,-Hjemmelavet julerødkål - surt - glace
-
Medister fra slagter Lund150,-Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - valnødder
-
Tartelet med and165,-Bagt - confiteret - bryst - råsyltede tranebær - sprødt
-
Husets lune leverpostej139,-Smørristet svampe - bacon - stikkelsbær kompot
-
Pariserbøf *Suså kød*195,-Pickles - løg - peberrod - kapers - æggeblomme - rødbeder
-
Rørt tatar *Suså kød*180,-Braadstad XO-cognac - æggeblomme - pickles -løg - peberrod
-
Gammel ost120,-Fedt - løg - sky - A.H. Riise rum
-
Sønderjysk blå*Unika ost*120,-Løg - æggeblomme - sylt
-
Brie115,-Kompot - kiks
-
Ris a’la mande115,-Karamelliserede mandler - kirsebær sauce
Smørrebrød – anretninger kan ikke deles. Én samlet regning pr. bord. Ekstra brød 15.-