Menuen
Julen starter torsdag den 14 nov
A la carte serveres: IKKE FREDAG OG LØRDAG
Mandag til torsdag 11:30 -14:00 eller 14:15 - 16:45
Søndag 12:00 - 14:00 eller 14:15 - 16:15
Alt godt fra havet
-
Julesild118--Appelsin - kanel - Grand Marnier
-
Lun stegt sild119,-Rodfrugter – sennep – lage – bløde løg – kapers
-
Marineret sild115,-Æggesalat – kapers – safran syltet løg
-
Karrysild119,-Skum – smilende æg – selleri – kapers – løg
-
Sprødstegt rødspættefilet148,-Hjemmelavet remoulade – citron – dild
-
Sprødstegt rødspættefilet168,-Håndpillede rejer – citronmayonnaise – dild
-
Stjerneskud189,-Hvidvins dampet – sprødstegt rødspættefilet – syltet skorzonerrødder – håndpillede rejer – citronmayonnaise – vores røde dressing – hjemmebagt surdejs brød
-
Røget ål195,-Lun røræg – masser af purløg
-
Røget Islandsk laks154,-Lun røræg – ristet hjemmebagt surdejs brød
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks154,-Senneps creme - syltet fennikel - sprød rug
Smørrebrød – anretninger kan ikke deles. Én samlet regning pr. bord. Ekstra brød 15.-
Alt godt fra landjorden
-
Roastbeef klassik130,-Hjemmelavet remoulade – høvlet peberrod – ristet løg – surt
-
Ribbensteg fra slagter Lund149,-Hjemmelavet julerødkål - surt - glace
-
Julemedister fra slagter Lund140,-Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - valnødder
-
Tartelet med and155,-Bagt - confiteret - bryst - råsyltede tranebær - sprødt
-
Husets lune leverpostej129,-Smørristede svampe – bacon – rødbeder – kompot – asier
-
Pariserbøf185,-Hjemmelavede pickles – løg – frisk høvlet peberrod kapers – æggeblomme
-
Rørt tatar180,-XO-BRAASTAD – æggeblomme – hjemmelavede pickles -løg stegte kapers – frisk høvlet peberrod
Smørrebrød – anretninger kan ikke deles. Én samlet regning pr. bord. Ekstra brød 15.-
Ost & dessert
-
Gammel ost120,-Fedt – løg – sky – A.H. Riise rum
-
Sønderjysk blå *Unika ost*120,-Løg – æggeblomme – sylt
-
Brie105,-Kompot - kiks
-
Ris a’la mande110,-Karamelliserede mandler - kirsebær sauce
Smørrebrød – anretninger kan ikke deles. Én samlet regning pr. bord. Ekstra brød 15.-
Juleanretningerne serveres:
Alle dage i frokosten fra 11:30 - 16:45 (søndag fra kl. 12:00)
Aften servering: torsdag - lørdag aften fra 18:30 - 23:45
(Skal bestilles af alle ved bordet)
Juleanretning I 585,-
-
Husets julesildAppelsin - kanel - Grand Marnier
-
Gammeldags modnede karrysild
Smilende æg - 4 slags kapers - løg
-
Rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks
Senneps creme - kommensirup - syltet fennikel - sprød rug
-
Ribbensteg fra slagter Lund
Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace
-
Medister fra slagter Lund
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder
-
Tartelet med variation af andBagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt
-
Ris a’la mandeKaramelliserede mandler - kirsebær sauce
-
Tilkøb af ål79,-
pr person
Juleanretning II 695,-
-
Husets julesildAppelsin - kanel - Grand Marnier
-
Gammeldags modnede karrysildSmilende æg - 4 slags kapers - løg
-
Stegt sild
Urter - sennep - lage - bløde løg
-
Rødspættefilet
Hjemmelavet remoulade - citron - hvidvins syltet skorzonerrødder
-
Gl. Torvs farin krydrede Gravad Laks
Senneps creme - kommensirup - syltet fennikel - sprød rug
-
Røget ålLun røræg - purløg
-
Ribbensteg fra slagter Lund
Hjemmelavetjulerødkål - surt - glace
-
Medister fra slagter Lund
Grønkål vendt i kærnemælk/rygeost - karamelliserede løg - valnødder
-
Tartelet med variation af andBagt - confiteret - bryst - råsyltet tranebær - sprødt
-
Ris a’la mandeKaramelliserede mandler - kirsebær sauce