Skip to main content

Frokost i København

Få en god dansk frokost i København. Kom forbi Cafe Gammeltorv – Huset med det grønne træ, stedet for dig. Kom til frokost i København og lad vores historiske bygning inspirere dig. Du har også mulighed for at nyde din frokost I København ude på Gammeltorv, når vejret er til det. Restauranten ligger på Danmarks ældste torv centralt i København, kun få minutter fra Nørreport station og Rådhuspladsen på gåben

Over 35 snaps
Livets vand

Kolde øl og kvaltitets snaps til din frokost i København

Vores ”café” – som frokostrestauranterne hed for over 100 år siden, har siden 1671 udskænket øl og drikkevarer, til det danske folk.

Dette er vi meget stolte af, da vi tror på at vores arbejde er en del af lidt national historie. Vi stræber efter at fortsætte som vi altid har gjort og holde restaurantens sjæl i live. Dette betyder at vi også holder den høje smørrebrød-kvalitet ved lige. Vi sørger for at du altid vil kunne få lækker dansk frokost i København i omgivelser der passer til maden. En god dansk frokost er dog ikke fuldendt uden et sæt.

Vi serverer derfor livets vand og øl i hele frokosten. Vores sortiment af snapse er en bred vifte, helt fra de klassiske, og til dem man aldrig har hørt om, samt en stribe af vores hele egen hjemmelavet snaps. Fadøllet fylder fra 5 haner og speciel øl, på flasker også her byder vi på en god bladning af smagsvarianter

SELVSKABER OG SÆRLIGE LEJLIGHEDER Dansk frokost i København
Selvskaber og særlige lejligheder

Dansk frokost i København

Kom til frokost i København og oplev byen som vi mener den burde. Vi har to forskellige frokostanretninger hvor vi har samlet vores favoritter til enten 3 eller 4 serveringer. Vores frokost i København kan nydes over et forretningsmøde eller med partneren. Så mangler du et sted at spise frokost i København med venner eller familie – så kig forbi. Vi står altid klar til at guide dig til den bedste oplevelse for dig og dit selskab.

Står du og skal holde fødselsdag, reception, eller lignende, så tilbyder vi muligheden for at kommer til frokost i København med hele dit selskab. Vi har god erfaring med selskaber af alle aldre. Skriv til os og lad os få dialogen i gang, om hvordan vi sikre os at din event forløber som du gerne vil have den.

SELVSKABER OG SÆRLIGE LEJLIGHEDER Dansk frokost i København
Dansk frokost i København
Fra Bund til Bord

En kulinarisk rejse i hjertet af København

Bag om kulisserne på vores dejlige frokost i København står vores dygtige kokke som fremstiller de lækreste kreationer helt fra bunden. Dette betyder at vi selv marinere vores sild, hakker vores tatar, ja selv vores pickles er lavet helt fra bunden. Vi tror på at vores restaurant har hele pakken og vi er derfor altid stolte over at kunne vise den frem for første gang til nye gæster eller genservere den til stamgæsterne. Med vores mange år i branchen har vi lært en masse om hvad der gør vores restaurant specielt – noget vi aldrig vil sætte på spil. Vi glæder os til at se dig i vores lille tidskapsel til en uforglemmelige frokost.

Headline

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 39684098

Åbningstider

Tirsdag til lørdag fra 11.30-17.00
Søndag 12.00 – 17.00

Køkkenet lukker kl. 16.00

Om Cafe Gl. Torv
Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed.