Skip to main content

En symfoni af sild:

Udforsk de mange ansigter af frokostens favorit

Sild, også kendt som den næsten uundværlige fisk fra frokostbordet, serveres hos Café Gammeltorv i mange forskellige varianter. Det betyder, at du kan nyde en lækker sild, præcis som du kan lide den. Om du er til den stegte, modnede, røgede eller noget helt fjerde – så garanterer vi, at du finder en tilberedning hos os, som vil forkæle dine smagsløg uanset, hvordan du er vant til at nyde din sild

Sildemad - smørrebrød
Fra bunden med kærlighed

Café Gammeltorvs håndværk bag hver enkelt sild

Hos Café Gammeltorv vil du i alt fra maden til drikkevarer opleve, at vi gør en dyd ud at tilberede størstedelen af vores udvalg helt fra bunden. Det betyder, at vi lægger tid og kærlighed i at lave velsmagende produkter, som vores gæster kan nyde godt af. Det gavner dig som gæst, når du eksempelvis har spørgsmål til indhold i retten eller tilberedningsmetoder. Vi kan nemlig altid fortælle dig, hvad du spiser, og hvor det kommer fra. Til at komplementere din mad med sild kan du dykke ned i vores store udvalg af snaps, smørrebrød og meget andet. Vil du gerne se billeder og videoer af vores sild, og andre retter, der tilberedes fra bunden? Så følg med på vores Facebook.

Skræddersy dit arrangement med sild og smørrebrød
Perfektion til hver en detalje:

Skræddersy dit arrangement med sild og smørrebrød

Skal du afholde et større arrangement, så vil vi hjertens gerne være behjælpelige i afviklingen af denne. Ønsker I eksempelvis en sildesmagning af vores brede udvalg bestående af: røget sild med æggeblomme, lun stegt sild, gammeldags modnende krydder-, orange-, karry-, og marineret sild, så kan dette naturligvis arrangeres efter aftale. Desuden sidder vi også inde med en række andre friske fisk fra havet på menuen, der kan nydes i vores hyggelige omgivelser midt på Gammeltorv i hjertet af København. Her er der gennem århundrede blevet serveret drikkevarer og serviceret gæster i restauranten. Det ophober sig i en masse erfaring, som I vil opleve i gennemførelsen af vores hjemmelavede smørrebrød, nøje udvalgte snaps og højtelskede serviceniveau.

Skræddersy dit arrangement med sild og smørrebrød
SILD, SMØRREBRØD OG SØDE AFSLUTNINGER
Sild, smørrebrød og søde afslutninger

Din invitation til hygge hos Café Gammeltorv

Vil du gerne forbi og prøve en af vores sildemadder? Besøg os i vores åbningstid, mandag til lørdag kl. 11:30 – 17:00 og søndag 12.00 – 16.00, men husk at kom før kl. 16:00, da køkkenet lukker her. Vil I gerne bestille mad til nydelse i øvrige hyggelige omgivelser, så har I naturligvis også mulighed for at bestille maden ud af huset. Når du har spist dig mæt i sild, så kan du med fordel afslutte eftermiddagen med et stykke dessert, hvor vi har et udvalg af forskellige oste, kiks og kager.

Vi glæder os afsindigt til at byde jer velkommen i hyggelige omgivelser, hvor håndværk, råvarer og gode ingredienser især er i fokus. Det betyder, at man altid med god samvittighed kan nyde både mad og drikke, når man besøger os for at nyde en sild, smørrebrød, kaffe eller andet. Vi ses hos Café Gammeltorv på Gammeltorv 20, 1457 København K.

Headline

Gammeltorv 20
1457 København K

Tlf:+45 3312 8786
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 39684098

Åbningstider

Tirsdag til lørdag fra 11.30-17.00
Søndag 12.00 – 17.00

Køkkenet lukker kl. 16.00

Om Cafe Gl. Torv
Cafe Gammeltorv er ejet og drevet af ægteparret Steen Hovn Petersen og Fabienne Sørensen. Al smørrebrød er tilberedt fra bunden og lavet af de bedste råvarer og ikke mindst med kærlighed.